Home / Nieuws / The Battle of the Lowlands Almere

The Battle of the Lowlands Almere

Afgelopen weekend zijn we met een kleine afvaardiging naar een nieuw georganiseerde taekwon-do wedstrijd gegaan namelijk The Battle of the Lowlands. Organiserende club “Wharang-do” uit Zeewolde had een perfect toernooi neergezet in een leuke accommodatie namelijk Topsport centrum Almere. Jammer dat er niet zoveel animo voor was. Weinig deelnemers en dus kleine poules. Mellua Tupamahu was de enige die bij de jeugd grote poules had.Behaalde in haar klasse een 3e plaats met tuls en een knappe 2e plaats met sparren. Fenne Diefenbach behaalde na een spannende finale een 1e plaats. Dit was in de klasse -170 cm.

 Merel de Rijke behaalde bij de junioren dames A-klasse -55 kg een overweldigende 1e plaats. Martina Sliva behaalde in de A-klasse Tuls een zwaarbevochten 3e plaats. Bij de senioren A-klasse had de organisatie 3 klassen bij elkaar gevoegd om toch nog een wedstrijd te kunnen maken.

Sam Delrock behaalde in deze klasse, alles onder de 68 kg, na een wervelende Taekwon-do show een 1e plaats. Chris van de Veerdonk uit Den Haag debuteerde in de senioren A-klasse en behaald trots een 1e plaats. Nina Mepelder behaalde met sparren in de A-klasse alles boven de 68 kg een 1e plaats. Jorick van Veelen werd 2e In de -62 kg junioren C-klasse en Zeus Limpiada ook 2e -56 kg. Leuk georganiseerd toernooi, volgend jaar hopelijk met meer deelnemers.

Voor Nina, Sam, Martina, Chris en Merel nog even op de mat voor de aankomende EK in Sarajevo Bosnië. Scheidsrechters Yra Labrie en Daphne van der Ham hadden hun plicht weer voldaan. Coaches Chiel Rombout en Paul Diefenbach konden terugzien op een succesvol toernooi.

Top