Home / Nieuws / Koguryo dans en sportshow wervelend succes

Koguryo dans en sportshow wervelend succes

Afgelopen zaterdag 25 November organiseerde sportcenter Koguryo wederom een dans en sportshow.

Onder fantastische faciliteiten: podium en licht en geluid, werden zoveel mogelijk sport en dans getoond zoals het beoefend word in ons sportcenter.De hoofdacts bestonden uit street-dance aangevuld met o.a. Bodypower, Taekwon-do en Tae-bo.De show verliep goed en de volle sporthal (omgetoverd als theater), had zich prima vermaakt. De opening en afsluiting werden verzorgd door acrobatische breakdansers.De danseressen hadden dit keer een erg zwaar en moeilijk programma te vertonen, maar dit verliep bijna vlekkeloos. Instructrice Tifanny de Wit was op het einde van de avond erg trots op haar leerlingen.

Het Tae-bo team gaf ook weer een wervelende demonstratie.

Zo ook de Taekwon-do jeugd met als thema discipline kwam prima uit de verf.

De senioren Taekwon-do o.l.v. Chiel Rombout experimenteerde met hoogstaand Taekwon-do de veel gesprongen breektesten deden het publiek uit hun dak gaan.

Het was weer een fantastische avond die werd mogelijk gemaakt door de inzet van veel vrijwilligers en begeleiders van het sportcenter.Speciale dank aan M en M sports uit Lekkerkerk. Hopelijk hebben we het publiek, dat nog niet sport, kunnen motiveren om bij ons Sportcenter Koguryo te komen sporten.

In elke discipline topinstructeurs die zelf op wereldniveau presteren of gepresteerd hebben.Dit alles in een betaalbare en gemoedelijke sfeer.

Chiel Rombout

Top