Home / Nieuws / Jeugd Koguryo op de Battle

Jeugd Koguryo op de Battle

Jeugd Koguryo in The Battle of Utrecht.

Afgelopen zondag 1 Oktober werd de jaarlijkse Battle georganiseerd. Leuk toernooi, maar voor de junioren en senioren van Koguryo geen geweldige tegenstand. Over 10 dagen WK in Dublin dus beter om lekker in de voorbereiding te blijven. Met 6 jeugdleden en coaches Quinten van Ooijen en Sahyun Chiel Rombout werd afgereisd naar Utrecht.

Klasse meisjes B-140cm: Melluah Tupamahu werd de 2e ronde uitgeschakeld en Amy den Boer wist in deze moeilijke poel door te dringen tot de halve finale jammer genoeg verloor ze deze en werd 4e. Matt Streur jongens B-140 cm wist, in een zeer grote poel van 31 kinderen, door te dringen tot de finale die hij verloor. Het leeftijdsverschil was hier te groot Matt is nl. Nog maar 8 jaar.. Wel een knappe 2e prijs. Fenne Diefenbach en Merel de Rijke kwamen uit in de A-klasse +160 cm een leuke poel allebei wisten ze gemakkelijk door te dringen tot de halve finales Merel verloor nipt tegen de latere winnaar en bereikte toch nog een 3e plaats. Fenne, won de halve finale en verloor de finale jammer genoeg.

Met de tuls moet nog het nodige worden bijgeschaafd hier werd geen prijs in behaald.

Verder was het onderdeel hoogspringen nog aan de orde leuk om naar te kijken en Mellua Tupamahu meisjes -140 cm wist hier een knappe 2e plaats te behalen. Merel de Rijke +160 cm behaalde een 1e plaats met maarliefst 215 cm.

Verder een leuk toernooi met weinig deelnemers in de A-klasse junioren en senioren met poeltjes van 1 a 2 mensen veel poels werden samengevoegd dit ten nadele van het toernooi.

Chiel Rombout

Top