Home / Nieuws / Internationale Open Brabantse Taekwon-do Kampioenschappen te Heeze

Internationale Open Brabantse Taekwon-do Kampioenschappen te Heeze

LLoc5Afgelopen zondag 27 januari werd in Heeze de eerste wedstrijd in de Promat-reeks 2008 georganiseerd. Ongeveer 300 deelnemers uit Belgie, Duitsland, Ierland, Schotland, Engeland, Frankrijk, Italie en natuurlijk Nederland streden om de diverse titels.
Koguryo was niet in groten getale afgereisd, veel vechters hadden dit weekend andere plannen.

Bij de jeugd was het Sanne van Buren -150cm, meisjes die het eerste succes voor Koguryo binnenhaalde namelijk een 1e plaats.

Bo Rook begon sterk in de A-klasse -160cm, maar in de finale kwam zij net iets te kort tegen een Groningse

Gabriela Locatelli B-klasse meisjes -160 cm, voorrondes prima maar in de finale liet ze het liggen, jammer er zat meer in.

Het debuut van Mick Wognum jongens -150 cm eindigde in een chaotische grote poel tot een knappe 3de plaats Luciano Locatelli juniaren -63 kg, walste met gemak door de voorrondes en won de finale met maar liefst 9-1.

Linda den Hollander had haar dag niet en eindigde op een vierde plaats net buiten de prijzen. Corine Kool eindigde in de A-klasse -63 kg op een 2ste plaats verloor raadselachtig van haar rivale Idli uit Alphen a/d Rijn, maar er werden deze dag wel meer fouten gemaakt door de arbitrage.

Tim Kool is in de voorbereiding op het EK in Polen op de goede weg en was in de A-klasse +80 kg onverslaanbaar.

Deze dag was ook belangrijk voor Angela Gouwens die deze dag haar praktijk stage afrondde en zo haar scheidsrechterlicentie behaalde.

Chiel Rombout coach was niet erg tevreden deze dag er zat zoveel meer in. Organisatie verliep erg goed en het toernooi was mooi op tijd afgelopen. Alleen in de arbitrage ging het deze keer wel een paar keer goed mis.

Chiel Rombout

Top