Home / Nieuws / Holland-Cup 2022

Holland-Cup 2022

Afgelopen weekend werd in Pijnacker weer de Holland-Cup gehouden. Na 2 jaar niet te zijn georganiseerd in i.v.m. Corona eindelijk weer eens een leuke wedstrijd. Leuke resultaten behaald maar het belangrijkste is weer het deelnemen aan dit soort wedstrijden. Amy den Boer 3e jeugd A klasse+150 cm. Javaro Wielders 2e jeugd B klasse +165 cm.  Bij de junioren debuteerde Isa Groeneveld in de  A-klasse-50 kg, en behaalde een knappe 1e plaats. Mellua Tupamahu kwam ook voor het eerst uit in de A-klasse -60 kg een moeilijke klasse met internationale top vechters verloor haar 2 partijen maar weerde zich dapper.

Pia Labrie, na een paar jaar afwezig in het wedstrijdcircuit behaalde zij een knappe 1e plaats in de junioren A-klasse -65 kg. Fenne Diefenbach kwam uit in de klasse  junioren A-klasse+65 kg. kwam in de finale haar  nationale teamgenoot tegen deze werd nipt verloren. knappe 2e plaats.

Sam Delrock kwam uit in de klasse Senioren dames A -62 kg. Veel internationale deelnemers in deze klasse. Sam was in vorm en was voor iedereen te sterk 1e plaats. Later die dag won zij ook de alle categorieën bij de dames door in de finale Nina Meppelder, (die ook bij ons traint) uit Middelburg te verslaan.

Tim Springvloet senioren heren A-klasse verloor nipt de halve finale maar in de strijd om 3e en 4e behaalde hij de 3e plaats. Jorick van Veelen moest opgeven na een knie blessure in de heren B-klasse -65 kg.

Leuk toernooi met dank aan Zofia Hikspoors die namens Koguryo als matscheidsrechter Functioneerde. Weer eens een drukke dag voor de coaches Paul Diefenbach, Yra Labrie, Grady Rombout en Sahyun Chiel Rombout.

Top