Home / Nieuws / Corona nieuws

Corona nieuws

Beste sporters,

Het kabinet en het RIVM hebben de maatregelen omtrent het Corona-virus enigszins versoepeld. Voor onze sportschool betekent dit, dat wij kunnen starten met het aanbieden van diverse sporten voor de jeugdigen tot en met 18 jaar. Zij zullen in de buitenlucht, op het buitenterrein, gaan trainen. Hiervoor gelden speciale regels en procedures.

Vanaf 11 mei mag ook iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook hier geldt: alleen buiten trainingen zijn toegestaan. Voor deze groep sporters zijn wij inmiddels ook druk bezig met het maken van planningsschema’s en procedures. Wij hopen in de week na 11 mei dan ook te starten met buitensporten voor ouderen boven de 18 jaar.Voor zover bekend starten de binnensporten pas per 1 september, of misschien eerder. Tot die tijd zijn wij in de sportschool bezig met een groot onderhoud.

Velen kunnen door het verbod op binnensporten niet trainen. Desondanks steunen jullie in grote getale de sportschool door de contributie te blijven betalen. Hiervoor onze dank!!! We begrijpen dat het voor sommigen lastig wordt om contributie te blijven betalen om welke reden dan ook. Storneren is dan geen optie. Mocht u betalingsproblemen ondervinden, dan kunt u middels een e-mail, contact opnemen met de sportschool.

Tot slot. De komende tijd zetten we alles op alles om na 11 mei buiten te gaan sporten.Wekelijks zullen we dan: Kettlebell, Bootcamp, Ladyfit, Kickboksen,Taekwon-do,Tae-bo en Crossfit/Boksen proberen aan te bieden. Informatie hierover binnenkort op de website www.koguryo.nl

Met sportieve groet,

Team Koguryo

Top